NIEUWSHarmonix

Harmonix Tuning Parties

Redactie HiFi.nl | 14 juni 2012 | Harmonix

Heb je altijd wel eens kennismaken met de tuning accessoires van Harmonix, maar dan in je eigen set? Daluso biedt je deze mogelijkheid in de vorm van een Harmonix Tuning Party à la Tupperware.

Je nodigt een aantal muziekvrienden uit en Ed Doggen van Daluso vertelt, legt uit, en demonstreert een reeks producten van het gewenste prijsniveau (vanaf € 50,-) in je eigen set. Via dit concept is het dus mogelijk om in je eigen omgeving zelf te horen en ervaren wat Harmonix teweegbrengt in de muzikale eigenschappen en prestaties van je set.

Als tegenprestatie krijgt de organisator een audio-geschenk in de vorm van een six-pack audiofiele zekeringen (naar keuze), of een set Harmonix CD Tuning Sheets, of een XRCD naar keuze.

Een Harmonix Tuning Party zal op zijn minst twee uur gaan duren, is zeer informatief en vooral gezellig. Om je belangstelling kenbaar te maken hoef je enkel een email te sturen naar info@daluso.nl met als onderwerp `HTP-aanvraag`. 

Alle bewegingen rondom de Harmonix Tuning Parties zijn straks tevens te volgen via de twitter-account van Daluso: daluso_exaudi.


EDITORS' CHOICE