Bowers & Wilkins P3 op de redactie

Nieuwe hifi op de redactie; Bowers & Wilkins heeft afgelopen maand de P3 hoofdtelefoon geïntroduceerd, en vandaag een exemplaar op de redactie bezorgd. Uiteraard voor een uitgebreide review, maar we konden er alvast eens naar luisteren. 

Met de P3 breidt Bowers & Wilkins haar assortiment van hoogkwalitatieve hoofdtelefoons uit, in het verlengde van de P5 en C5 hoofdtelefoons. Ontworpen en ontwikkeld door hetzelfde team dat werkte aan de 800 Diamond luidsprekers die je in de Abbey Road Studios vindt. De muzikale kwaliteiten van de P3 zijn het resultaat van talloze uren testen en luisteren, en dat hoor je.. In ons eerdere bericht lees je er meer over. Daarnaast werd de P3 in New York feestelijk geïntroduceerd in het bijzijn van zangeres Norah Jones. 

Op deze positie hadden we een ludieke redactiefoto gepland, maar de oranje verf pakte niet

We zullen er binnenkort een uitgebreide test aan besteden, voor nu hebben we er even naar kunnen luisteren en zijn we bijzonder over de eerste indrukken te spreken. De P3 is inmiddels verkrijgbaar, in een zwarte of witte uitvoering en voor 199 euro. Kijk op de website van Bowers & Wilkins voor meer informatie.

Kijk ook eens op de Special Page van B&W

MERK

EDITORS' CHOICE