NIEUWSRhapsody

Analoge dag bij Rhapsody

Nog net voor de zomer een lekker dagje met alleen maar analoog meepikken, dat kan! Rhapsody organiseert namelijk op zaterdag 16 juni een analoge dag met 2 Transrotor draaitafels, de nieuwe Fat Bob plus TMP en de Ronddino FMD.

In de armen schroeven zij de Benz LP en de Benz Ruby elementen. De Audio Research Phono 8 is deze dag de phonotrap en dit geheel gaat naar de voorversterker Spectral DMC15SS, de DMA200S eindversterker en deze sturen een paar Audio Physics Avantera aan. De kabels die zij gebruiken zijn de nieuwe MIT HD series. Een kleine voetnoot over de Avantera; Audio Physic is met zijn nieuwe ontwerpen echt heel vooruitstrevend.

Rhapsody staat elke keer verbaasd van deze enorme hoge kwaliteit die de Aventera hun brengt. In combinatie met de Spectrals en MiT kan Rhapsody jullie beloven dat het een mooie analoge dag wordt.  Voor diegene die hun eigen LP mee willen nemen, kunnen dit doen en wij proberen deze in onze demo`s in te passen. Kortom er worden dus alleen maar platen gedraaid.

Rhapsody heet iedereen van harte welkom op zaterdag 16 juni tussen 10.00 en 16.00 uur. Aanmelden kan via de website.

Rhapsody
Borneolaan 25
1217GX
Hilversum

T: 035-6284644
E:  info@rhapsody.nl
Website  


EDITORS' CHOICE