NIEUWSPhilips

Philips Fidelio M1 hoofdtelefoon gelanceerd

Philips brengt een nieuwe hoofdtelefoon op de markt: de Fidelio M1. De M1 is na de L1 het tweede model in de Fidelio reeks. De combinatie van een lichtgewicht productontwerp met authentieke audiokwaliteit maakt de Fidelio M1 hoofdtelefoon volgens Philips een ideale hoofdtelefoon voor onderweg.

De Philips Fidelio M1 hoofdtelefoon is voorzien van neodymium speakerdrivers van 40 mm. Daardoor zijn zowel de hoge als lage tonen zo natuurlijk mogelijk en worden de subtiele details goed weergegeven.  

De Fidelio M1 is uitgerust met het basreflexsysteem (BRS). In combinatie met de akoestisch gesloten architectuur zorgt dit voor een goede geluidsisolatie, gekoppeld aan gecontroleerde en dynamische bassen. Resonantie en trillingen worden door integratie van dubbel laags oorschelpen zo ver mogelijk teruggebracht.  

De oorkussens zijn gemaakt van traagschuim dat zich vormt naar het oor. Deze zijn luchtdoorlatend en verdrijven druk en warmte. Dit zorgt volgens Philips voor optimaal comfort. De hoofdtelefoon dankt haar lichte gewicht aan de aluminium structuur en de lederen hoofdband. 


Deze verstelbare hoofdtelefoon is verkrijgbaar in een versie met microfoon, zodat je muziek en telefoonoproepen in alle eenvoud kan beheren. De Fidelio M1 hoofdtelefoon is vanaf juni in Nederland beschikbaar voor de adviesprijs van 199 euro. Kijk op de website van Philips voor meer informatie. 

En kijk ook eens op de Hoofdtelefoon Special

MERK

EDITORS' CHOICE