Von Schweikert VR44 bij Studio Alkmaar

In de zesde editie van Music Emotion, die deze maand verkrijgbaar is, kun je de recensie lezen van de VR44 active luidspreker van Von Schweikert, die in Brussel zijn vuurdoop kreeg. Importeur Musical Reality laat ons weten dat de nieuwe VR44 active nu ook demonstratieklaar staat opgesteld bij Studio Alkmaar in Oterleek, zodat ook jij hem aan de tand kunt voelen.

Wil je meer weten over de VR44 luidspreker van Von Schweikert? HiFi.nl kon hem in mei bewonderen tijdens High End München 2012. De luidspreker is voorzien van een `Non Reflecting Stealth Texture Coating’, die een matte afwerking garandeert. Deze nieuwe creatie van Albert von Schweikert heeft een 350 Watt krachtbron, die het laag en de sublaag ondersteunt en het systeem kan in elke ruimte worden afgesteld door middel van de regelaars. Hier lees je meer over onze kijk bij Musical Reality tijdens High End München 2012.

Studio Alkmaar heeft de VR44 klaar gezet voor demonstraties. De VR 44 active wordt aangestuurd door een set Kronzilla`s en de EERA Tentation zorgt voor de muziek verbonden met de Photon kabels van Harmonic Technology, volgens Musical Realtiy een gouden combinatie.Studio Alkmaar
Dorpsstraat 49
1842 GT Oterleek
T: 072 5644055
Website

Openingstijden:
Vrijdag: 13:00 uur - 18:00 uur
Zaterdag: 11:00 uur - 17:00 uur
en op de overige dagen na een telefonische afspraak.


EDITORS' CHOICE