Verlenging Luidspreker Inruilmaand

Je kunt nog twee weken in Roermond terecht voor de luidspreker inruilactie. Poulissen Audio Video Center in Roermond heeft de afgelopen maand een speciale actie opgezet: tegen hele aantrekkelijke prijzen kon je er je huidige paar luidsprekers inruilen voor een nieuwe set.

Omdat deze aangename actie tot een storm aan reacties heeft geleid, is besloten er een complete tweede maand aan toe te voegen. Zodoende kunnen hifi-liefhebbers die nog twijfelden of enthousiastelingen die de eerdere gelegenheid gemist hebben, alsnog bij Poulissen terecht om hun oude luidsprekers tegen scherpe kortingen in te ruilen voor een nieuw paar.

In de vele luisterruimten van de hifispecialist vind je opstellingen met onder meer de Bowers & Wilkins CM8 en de R700 van KEF. Misschien heb je altijd al eens willen ervaren hoe de Dali Ikons klinken, of denk je erover een set Monitor Audio Silver RX-6 of RX-8 speakers aan te schaffen? Bij Poulissen kun je de diverse paradepaardjes van deze gerenommeerde merken gaan beluisteren en, wat nog mooier is, je kunt je huidige paar speakers meenemen voor een vergelijking.

 

Heb je uit het brede assortiment van Poulissen een keuze kunnen maken? Dan kun je je huidige luidsprekerpaar direct achterlaten en met extra voordeel inruilen voor de nieuwe aanwinsten. Dus ga ook in juli bij Poulissen langs, breng eventueel je eigen luidsprekers mee en sla je slag voor een nieuw muzikaal duo! En maak meteen kennis met de nieuwe Bose VideoWave II, die Poulissen sinds afgelopen week ook in de showroom opgesteld heeft staan. 

De Luidspreker Inruilmaand is verlengd tot en met zaterdag 28 juli.

Poulissen Audio Video Center
Schoenmakersstraat 19
6041 EX Roermond
T: 0475-335716
E: info@poulissen.nl
Website / Special Page

Kijk voor meer informatie & het assortiment op de website van Poulissen Audio Video Center

En kijk ook eens op de Poulissen Special Page


EDITORS' CHOICE