Openingsshow Audio Perfection & Van de Leur Audio

De begin dit jaar opgerichte winkel Audio Perfection houdt op zaterdag 2 juni een openingsshow te Arkel. Deze zal in het teken staan van de merken Audio Note, Olive en de nieuwe Nederlandse audioproducten van Van de Leur Audio.

Bij Audio Perfection geloven ze dat goed geluid niet per se alles te maken heeft met een perfecte plaatsing, optimale transparantie of een zwarte achtergrond, maar juist met emotie. Goed geluid volgens Audio Perfection is muziek zoals de artiest die bedoeld heeft. Daarom streven ze naar muzikale apparatuur die de luisteraar een live ervaring geeft.

Op zaterdag 2 juni kun je zelf ervaren of ze daarin geslaagd zijn. Tijdens deze show zullen ze de mooiste apparatuur van Audio Note, Olive en Van de Leur Audio demonstreren. Pim van de Leur is aanwezig om zijn zelf ontwikkelde voorversterker, de 002, en zijn eindversterker, de 402 te demonstreren. Dit in combinatie met de Olive 06HD aangesloten op een Audio Note DAC.

Vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur is iedereen van harte welkom in Arkel. Eigen muziek meenemen mag. Alle apparatuur wordt gedemonstreerd in ruimtes die vergelijkbaar zijn met de gemiddelde woonruimte zoals bij je thuis.

Audio Perfection B.V.
Sluisweg 1-C
4241 EA Arkel

E: info@audioperfection.nl
T: 06 5060 7390
Website

EDITORS' CHOICE