Naim nieuws van It Harkstee

De mei 2012 nieuwsbrief van It Harkstee zal voor de Naim liefhebber zeker interessant zijn. Op maandag 16 april bezochten zij de Naim fabriek in Salisbury, Engeland. Ook de nieuwe Naim NDS netwerkspeler komt aan bod, die ons zeker niet onbekend is. En natuurlijk is er weer een set van de maand uitgekozen. Je leest het allemaal in de nieuwste nieuwsbrief van It Harkstee.

Salisbury, daar zijn wij inmiddels bekend. HiFi.nl mocht in februari van dit jaar als één van de eerste de Naim NDS netwerkspeler aan de tand voelen tijdens de persintroductie van Naim in Salisbury. Ook It Harkstee ging op 16 april naar de Naim fabriek in Salisbury, samen met vijf dealers en importeur Latham. In de nieuwsbrief kun je lezen hoe dat is bevallen. Ook zij werpen in de nieuwsbrief een blik op de NDS netwerkspeler.


Klik op de afbeelding om onze recensie van de Naim NDS te lezen

Verder vind je in de nieuwste nieuwsbrief ook de set van de maand, waarbij het merk Quad een belangrijke rol speelt. Je leest het allemaal in de mei 2012 nieuwsbrief van It Harkstee.


Klik op de afbeelding om de nieuwsbrief te lezen

Hifistudio It Harkstee
Bjirkewei 11
9287LA Twijzelerheide
T: 06 149 44 640
E: info@itharkstee.nl
Website

Wil je meer weten over deze bijzondere hifiwinkel in Friesland? HiFi.nl bracht in het verleden een Hi-Visit aan It Harkstee.

MERK

EDITORS' CHOICE