Mei 2012 nieuwsbrief Beter Beeld & Geluid

Hij is er weer: de nieuwe nieuwsbrief van Beter Beeld & Geluid in Hilversum. Er is meer dan genoeg te melden. Zo kun je verslagen lezen van High End München 2012, de Harbeth show en Naim/Harbeth workshop. En uiteraard staat er ook weer de nodige evenementen op de planning. Je leest het allemaal in de mei 2012 nieuwsbrief.

Stil zitten, daar doen ze bij Beter Beeld & Geluid niet aan. Ze bezochten bijvoorbeeld op donderdag 3 en vrijdag 4 mei High End München 2012 en maakten hier een reportage in beeld van. Twee maanden daarvoor gaven ze een grote Harbeth luistershow en tijdens een speciale workshop werd het merk Naim aan de tand gevoeld. Voor degenen die helaas niet konden komen: niet getreurd. Beter Beeld & Geluid heeft alles vastgelegd met de nodige foto’s én video’s.

Klik op de afbeelding om de nieuwsbrief te lezen

Er staat ook veel op de planning. Zo is er de Wilson Audio meimaand, waar je hier alles over kunt lezen. In hun grote referentieruimte zal er een setup zijn met de Wilson Audio Sasha (nog steeds de enige in Nederland!). En alsof dat nog niet genoeg is, zijn ze ook flink aan het verbouwen bij Beter Beeld & Geluid. De grote demonstratieruimte en de kleine demonstratieruimte zijn akoestisch flink verbeterd en nu staat het aanpassen van de surround- ruimte op de planning. Voor we alles verklappen: lees het zelf in de mei 2012 nieuwsbrief.


Foto: Beter Beeld & Geluid

Beter Beeld & Geluid
1e Oosterstraat 2
1211 LB Hilversum
T: 035-6215346
E: info@beterbeeldengeluid.nl
Website

Beter Beeld & Geluid heeft een Special Page op HiFi.nl.


EDITORS' CHOICE