NIEUWSMarmitek

PC en TV draadloos linken met Gigaview 811

Beelden vanaf je laptop op je HD TV bekijken is leuk, maar vaak onhandig met al die kabels. Met Marmitek GigaView 811 kan het juist gemakkelijk,  draadloos en zonder installatie vooraf. Het enige wat je nodig hebt is een televisie met HDMI ingang en een laptop met HDMI ingang.

GigaView 811 is een echt plug&play systeem. Alles wat je op je laptop ziet, kun je draadloos en zonder installatie op je HD TV tonen. De GigaView 811 zender stuurt het signaal van ieder apparaat (met HDMI uitgang) draadloos naar de ontvanger, die je op de tv aansluit. Hij is Full HD en ondersteunt alle 3D formaten. Doordat het signaal digitaal en zonder compressie wordt verzonden, ondervindt het beeld en geluid geen vertraging of kwaliteitsverlies. Daarnaast voldoet de GigaView 811 100% aan de HDCP-standaard waardoor de compatibiliteit met overige HDMI apparaten maximaal is.

Zo kun je met zijn allen vanaf de bank vakantiefoto’s, YouTube filmpjes of Uitzending Gemist kijken. De GigaView 811 kan ook zakelijk ingezet worden, bijvoorbeeld voor het aansluiten van een laptop op een projector in een vergaderruimte.

De GigaView 811 is vanaf nu verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van 279 euro. Verdere informatie en verkoopadressen zijn terug te vinden op de website van Marmitek.

Het is de hele maand Beeldmaand op HiFi.nl! Je vindt de items dagelijks op de voorpagina, op onze Beeld Special, en via de tag Meimaand Beeldmaand.

MERK

EDITORS' CHOICE