NIEUWSKEF

iEar` primeurt KEF LS50 in Nederland

De KEF LS50, het jubileummodel monitor speakers dat het Britse merk op High End München introduceerde, wordt in Nederland voor het eerst gepresenteerd bij iEar` in Tilburg. De hifispecialist organiseert 31 mei en 1 en 2 juni een Sneak Preview van het verjaardagsmodel. 

"De ultieme studio-ervaring: geniet precies van uw muziek zoals deze oorspronkelijk werd opgenomen," zo luidt de uitnodiging voor de Sneak Preview.

De LS50 in detail - met `rose gold` driver - op High End München ((c) Jochem Geerdink)

Als innovatief concept dat is ontstaan vanuit de legendarische LS3/5a, is de LS50 minimonitor luidspreker ontworpen om een professioneel studiomonitorconcept in de thuisomgeving te brengen. De KEF LS50 is voor het eerst gepresenteerd op High End in München, waar we tijdens de show al een artikel over schreven.

De LS50 wordt in de loop van juli leverbaar, maar is nu ruimschoots voor die tijd te beluisteren bij iEar` in Tilburg. Als full-range KEF dealer hebben zij op 31 mei, 1 en 2 juni de hand weten te leggen op één van de eerste sets KEF LS50 en zij nodigen je daarom van harte uit om als eerste in Nederland deze ultieme monitor luidspreker te komen beluisteren. Gedurende de gehele dag op donderdag 31 mei, vrijdag 1 juni en zaterdag 2 juni ben je van harte welkom voor een luistersessie. Het adres van iEar` vind je hier onderaan. 

Johan Coorg (KEF) tijdens de presentatie in München ((c) Jochem Geerdink)

En wanneer je zo enthousiast geraakt bent over dit kleine wonder en je op (of zelfs al vóór!) één van deze dagen een set KEF LS50 bij iEar` in bestelling plaatst, ontvang je hierbij tevens het KEF 50-Jarig verrassinggeschenk. Een set KEF LS50 is te koop voor de `jubileumprijs` van €998,- euro per paar.

iEar`
St. Ceciliastraat 28
5038 HA Tilburg 
T: 013-5443510
E: iear@iear.nl
Website / Special Page

Lees ook de recente Hi-Visit!


MERK

EDITORS' CHOICE