NIEUWSEpson

Epson projectoren voor school en bedrijf

Marktleider Epson introduceert een nieuw assortiment betaalbare projectoren, speciaal ontwikkeld voor bedrijven en scholen. Dit om tegemoet te komen aan de specifieke eisen die in het bedrijfsleven en het onderwijs worden gesteld.

De EB-1900 projectorreeks biedt volgens Epson een combinatie van hoogwaardige output, hoge functionaliteit en betaalbaarheid. De EB-1900-reeks kan gemakkelijk worden geïnstalleerd in vergaderruimten of eenvoudig vanaf een willekeurig werkblad worden gebruikt. Dat maakt de projectoren geschikt voor gebruik in het bedrijfsleven of het onderwijs.

De nieuwe producten zijn uitgerust met Epsons 3LCD-technologie. Dit zorgt voor levendige, natuurlijke kleuren met een hoog lichtrendement voor gekleurd en wit licht. Zelfs bij daglicht geeft de projector goed beeld. Alle projectoren in de reeks zijn compact en bezitten een paar handige features. De modellen EB-1965, EB-1955 en EB-1945W zijn uitgerust met Wi-Fi-connectiviteit en een DisplayPort-connector voor high-definition videos. Ook zijn deze modellen uitgerust met de nieuwste functionaliteit van Epson: hulp bij scherpstellen. Hierbij wordt de projector met behulp van een testpatroon nauwkeurig gekalibreerd, zodat in iedere vergaderruimte snel kan worden scherp gesteld. Epsons nieuwe EasyMP Network Projection-toepassing biedt gebruikers de mogelijkheid foto`s of documenten die op hun iOS-apparaat zijn opgeslagen te projecteren, door ze via een netwerk naar de projector te sturen.

De Screen Fit-functie bij de modellen EB-1965, EB-1955 en EB-1945W maakt het eenvoudig om beelden binnen enkele seconden aan te passen aan een frame. Deze modellen bieden tevens real-time automatische verticale en horizontale keystone-correctie.
Met de schermverdelingsfunctie kunnen meerdere beelden tegelijk worden geprojecteerd, afkomstig van maximaal vier computers. Een andere mogelijkheid bij de modellen uit de EB-1900-reeks is dat PDF-bestanden rechtstreeks van een USB-stick kunnen worden afgelezen. 

De EB-1900-reeks is naar verwachting verkrijgbaar vanaf juni 2012. De prijzen liggen  tussen de 1291 euro en de 1832 euro ex. BTW, afhankelijk van de verschillende features. 

Kijk voor meer informatie op de website van Epson, of kijk eens op de Projectie Special van HiFi.nl 

EDITORS' CHOICE