NIEUWSMarantz

Marantz op High End 2012

Marantz kondigt in München de Premium 11 serie (NA-11S1, PM-11S3, SA-11S3) en de Consolette aan. De Consolette is het nieuwste alles-in-een iPod dockingsysteem.

De NA-11S1 wordt verwacht in oktober, de PM-11S3 en de SA-11S3 worden beiden begin juli verwacht. In München waren nog niet werkende prototypes te zien. De Marantz NA-11S1 netwerkspeler moet vergelijkbaar met onder andere de Linn DS modellen. Verder is ook de verkoopprijs al bekend, 2999 euro.

Veel informatie is er nog niet, maar we kunnen je al wel vast een blik gunnen op deze nieuwe serie. Meer weten over Marantz premium? HiFi.nl voelde in het verleden al een Marantz Premium set aan de tand.

Tevens lanceert Marantz in München haar nieuwste alles-in-een iPod dockingsysteem, Consolette. De naam Consolette verwijst naar de roemruchte voorversterker uit de jaren vijftig van de vorige eeuw. De Consolette heeft stijlelementen uit de jaren vijftig zoals het cirkelvormig display en het `gyro wiel` maar beschikt wel over hedendaagse technieken. De Consolette beschikt niet alleen over een verborgen iPod dock maar ook over Apple AirPlay, internet radio, het streamen van muziek via je thuisnetwerk, USB-ingang en audio in- en uitgangen. Qua uiterlijk deed hij ons een beetje denken aan een luchtballon. We zijn benieuwd of hij qua geluidskwaliteit ook een `hoogvlieger` is.

De Consolette is later deze zomer beschikbaar voor een adviesverkoopprijs van 999 euro. Voor meer informatie kun je op de website van Marantz kijken. Bekijk ook eens de Special Page van Marantz op HiFi.nl.

Volg hier de laatste ontwikkelingen van High End München 2012.

MERK

EDITORS' CHOICE