NIEUWSSharp

Sharp introduceert HD DLP home theater projector

Sharp introduceert een nieuwe 3D Full HD Home Theater projector met Digital Light Processing techniek: de XV-Z30000. De nieuwe XV-Z30000 biedt een realistische 3D-ervaring voor de veeleisende home cinema liefhebber. Dankzij een contrastratio van 50.000:1 en een lichtopbrengst van 1.600 ANSI-lumen, creëert de projector heldere beelden met levensechte kleuren.

“Ongeacht de content die gebruikt wordt, levert de XV-Z30000 een aantrekkelijke home cinema projectie oplossing voor de consument,” zegt Ronald Huijbregts, Sales & Marketing Manager Visual Solutions van Sharp Electronics Benelux bv. “Met deze projector biedt Sharp bioscoopliefhebbers superieure beeldkwaliteit, waardoor ze het huis niet meer uit hoeven om te genieten van films op groot formaat.” 

De uitgebreide functionaliteit van de XV-Z30000 maakt de projector een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een flexibele home cinema ervaring. Door de uitgebreide en volledig gemotoriseerde zoom- en lens-shift-functie is de projector eenvoudig te installeren in vrijwel iedere ruimte. De projector beschikt daarnaast over een RS-232C-poort en een LAN-poort voor beheer via het netwerk. Tevens is een laag energieverbruik gegarandeerd, dankzij verschillende energiebesparende functies, zoals een laag stroomverbruik in standby en een langere levensduur van de lamp bij gebruik in eco-modus. De levensduur van de projectielamp bedraagt ongeveer 3.000 uur, mits Eco + Quiet ingeschakeld.

De XV-Z30000 is vorige maand bekroond met een MediaTotaal Award in de categorie ‘3D projector van het jaar’. “De Sharp XV-Z30000 maakt gebruik van die vaak bekroonde DLP techniek en levert een adembenemende 3D-ervaring.”, aldus de jury. Deze nieuwe projector van Sharp biedt uitgebreide connectiviteit dankzij twee HDMI-ingangen. Standaard wordt een set van twee 3D brillen, een IR-zender, IR-zenderkabel en afstandsbediening meegeleverd. De XV-Z30000 is per direct beschikbaar voor een adviesverkoopprijs van € 4.999.

Het is de hele maand Beeldmaand op HiFi.nl! Je vindt de items dagelijks op de voorpagina, op onze Beeld Special, en via de tag Meimaand Beeldmaand.

EDITORS' CHOICE