NIEUWSBose

Bose introduceert vernieuwde Wave systemen

Bose heeft de bekende Wave radio en het Wave music system vernieuwd. De muzieksystemen hebben meer functionaliteiten gekregen, zoals een geïntegreerde DAB, DAB+ en T-DMB signaalontvangers en een vernieuwde AM/FM-tuner.

De vernieuwde AM/FM-tuner zorgt volgens Bose voor een betere ontvangst. De DAB+ en T-DMB signaalontvangers maken het ontvangen van digitale radio-uitzendingen mogelijk.

Het systeem heeft een dubbele alarmfunctie waarmee wektijden met verschillende volumes en bronnen kunnen worden ingesteld. Het bedieningsgemak is verbeterd door bijvoorbeeld het touchpad bovenop waarmee het systeem aan- en uit gezet kan worden en de snooze-functie bediend kan worden.

Het Wave music system III heeft een cd-speler aan de voorkant en beide systemen beschikken over een aux-ingang waarmee een smartphone, iPod, HDTV of computer aangesloten kan worden. Daarnaast beschikken beide systemen over een Bose Link-ingang voor het aansluiten van optionele accessoires, zoals de Wave Bluetooth-adapter voor streaming of de Wave connect kit.

De Bose Wave radio III en het Wave music system III zijn vanaf nu via Bose verkrijgbaar, voor de prijs van respectievelijk €499,95 en €699,95. De Wave radio III is beschikbaar in de kleuren platinawit en antracietgrijs. Het Wave music system III is verkrijgbaar in titaniumzilver, platinawit en antracietgrijs. Voor meer informatie kun je kijken op de website van Bose.

Bekijk ook eens de Special Page van Bose. 

EDITORS' CHOICE