NIEUWS

AeroPad One & Two: bijzondere docks


Redactie HiFi.nl | 06 oktober 2012

Fabrikant Jarre heeft twee nieuwe docks ontwikkeld, speciaal gemaakt voor de iPad. De maar liefst acht en tien kilo wegende docks met speakers zijn vanaf dit najaar leverbaar.

De zware AeroPad Two is bijna negentig centimeter breed, weegt tien kilo en werkt naast de iPad ook met de iPhone en diverse iPod-modellen. De vier speakers hebben een vermogen van elk 30 watt en de subwoofer telt daar nog eens 80 watt bovenop. Er zijn drie modellen verkrijgbaar, waarbij de achterkant en onderkant steeds van vlekvrij staal zijn gemaakt. Het frontje is gemaakt van bamboehout, zwarte of witte kunstof. Deze opvallende dock kost 699 euro en ook al moeten we nog tot september wachten, je kunt vanaf nu al een pre-order plaatsen via de website van Jarre.

De AeroPad One is een stukje compacter en weegt daarom ‘maar’ acht kilogram. Deze rechtstaande dock heeft iets minder vermogen, want hij heeft twee speakers van 30 watt en een subwoofer van 60 watt. Verder is hij in dezelfde materialen verkrijgbaar als de AeroPad Two. Hij is compatible met dezelfde apparaten als bovenstaande versie en kost 499 euro.

Als je nou niet tot september wilt wachten, kun je nog de Jarre AeroSystem One By Lalique aanschaffen, een bijzondere opvolger van de ‘reguliere’ AeroSystem One. Het gaat om een bijna spaceshuttle-achtige iPod en iPhone dock speaker, bezet met Lalique kristallen die een ‘masque de femme’ vormen op de voorkant van de speaker. Voor een luttele 12.000 euro is ‘ie van jou. De AeroSystem One by Lalique is vanaf juni verkrijgbaar.

De `reguliere` AeroSystem One

EDITORS' CHOICE

 • Review
  Cambridge Audio AXR100D
  Review
  lees meer »
 • Op bezoek: Kemp Elektroniks Experience Center
  Zomeractie bij Kemp Elektroniks
  Op bezoek: Kemp Elektroniks Experience Center
  lees meer »
 • Achtergrond
  Primephonic: toekomst voor klassiek
  Achtergrond
  lees meer »