NIEUWSRega

Productvideo’s van audiomerk Rega

Redactie HiFi.nl | 25 april 2012 | Rega

Van het Britse audiomerk Rega verscheen recent een reeks filmpjes op YouTube. In de video’s wordt toelichting gegeven over de producten, zoals de Rega Brio-R waar HiFi.nl uitgebreid over schreef en die in de recensie zelfs ‘briljant’ werd genoemd.

Paul Darwin van Rega Research in Engeland vertelt in een paar minuten tijd wat er bijzonder is aan het product dat voor hem op tafel ligt. Zo vertelt hij over de RP1 platenspeler (recensie) dat vinyl steeds meer in trek is bij jongeren en dat deze platenspeler een relatief lage prijs heeft maar hoge performance kent. Ook over de Rega RP 6 is een filmpje, van deze nieuwste Rega platenspeler kun je ook snel een recensie verwachten. 

De video’s geven een goed inzicht in de Rega producten. Ideaal als je je wilt verdiepen in de producten of van technische snufjes in het algemeen houdt. Darwin vertelt over de specificaties maar je ziet de apparaten ook in actie. Ook de Apollo-R komt aan bod. Voorloper de Apollo was al een groot success, maar liefst 20.000 exemplaren werden verkocht vanaf 2005. De Apollo-R onderscheidt zich qua geluidsweergave van andere cd-spelers, zo bleek ook uit de recensie die we afgelopen maand plaatsten.

  

MERK

EDITORS' CHOICE