NIEUWSKharma

Kharma Omega 7 Driver

Een aantal weken voor High End München stuurt Kharma alvast wat hoogtepunten rond, die op de show in Duitsland te verwachten zijn begin mei. Het high-end merk introduceert onder meer de Omega 7 Driver en de Enigma Extreme Cable serie.

De Omega 7 Driver bestaat uit Ultra High Modulus koolstofvezels die op unieke wijze in een bewegingsloos membraan geweven en gegoten zijn, dat dankzij deze constructie exceptioneel precies is in de reproductie van geluid. Kharma stelt deze zeer geavanceerde driver, die in alle Exquisite producten te vinden zal zijn, graag (ook aan ons) voor, op High End München.

Een ander hoogtepunt op de aanstaande high-end show is de nieuwe Enigma Extreme kabelserie, eerder dit jaar officieel geïntroduceerd, gebaseerd op ‘mono-atomic silver’, een sonisch superieur geleider. Je kunt er hier meer over lezen.

In München presenteert Kharma de nieuwe Classique en Midi Exquisite met de nieuwe Omega 7 driver, aangedreven door de Exquisite MP-1000 en P-1000 en verbonden met de nieuwe topklasse Extreme Signature kabels.

Kijk ook eens op de Kharma Special

MERK

EDITORS' CHOICE