Nieuwe lichtnetbekabeling Shunyata

Na de introductie van de ZTron signaalkabels, heeft Shunyata deze revolutionaire en gepatenteerde technologie nu ook toegepast in de topserie lichtnetbekabeling. De ZTron Cobra, ZTron Python en ZTron Anaconda powercords zijn vanaf nu leverbaar.

Shunyata roemt de nieuwe ZTron Cobra als ‘Best performance products we have ever produced at reasonable prices’. ZTron Python en Anaconda vertegenwoordigen de overtreffende trap, en zijn naar eigen zeggen zowel meetbaar als hoorbaar de best presterende lichtnetkabels die Shunyata ooit gemaakt heeft! Zie ook onderstaand algemeen filmpje over Triton.

Tevens introduceert Shunyata aan de onderkant van het programma eindelijk de langverwachte Venom3. Het ontwerp van kabel en stekker is aangepast aan CE wetgeving. De Venom3 is op lengte leverbaar met hoogwaardige gemonteerde stekkers aan beide zijden.

Tevens kan de Venom3 worden geleverd met aangegoten C15 IEC stekker in een vaste lengte van 1,50 m. Voor deze versie geldt een speciale verkoopprijs van €250,- euro.

Venom3
Begin 2012 zijn de Hydra Triton en Talos geïntroduceerd. De voor de Triton en Talos ontwikkelde MPDA correctienetwerken en het ZPP-DS bussysteem worden nu ook geïntroduceerd in de nieuwe ’betaalbare’ Hydra Alpha serie. Deze technologie is vanaf nu leverbaar in de Hydra Alpha Model-2, Model-4 en Model-6. Prijzen vanaf €1290,- euro.

More Music B.V.
T: +31 (0)346 21 19 19 
E: info@moremusic.nl
Website


EDITORS' CHOICE