NIEUWSMarmitek

HDMI splitters van Marmitek

Onder de noemer "Aansluiten" biedt Marmitek oplossingen om meerdere audio-/video-apparaten en beeldschermen met elkaar te verbinden. Onlangs introduceerde Marmitek nog draadloos 3D met de GigaView 821, en kwam daarmee als eerste in Europa met een draadloze 3D HDMI-oplossing. Vandaag introduceert het bedrijf drie nieuwe HDMI splitters die allen 3D formaten ondersteunen.

De HDMI splitters zijn voorzien van een solide, interferentievrije metalen behuizing. De ingebouwde repeater en equalizer garanderen behoud van beeld en geluidskwaliteit, waardoor je zelfs een langere HDMI kabel kunt aansluiten. Alle Marmitek switchers en splitters zijn ATC certified. Dit garandeert de compatibiliteit met alle HDMI gecertificeerde apparaten.

Wat is een HDMI splitter?
De naam zegt het eigenlijk al; een HDMI splitter splitst het HDMI signaal. Hierdoor kun je het signaal van één A/V apparaat bekijken op twee of meer TV`s of projectors. Gelijktijdig, zoals je wellicht kent uit TV winkels óf om van TV of projector te wisselen met hetzelfde A/V apparaat zonder kabels te wisselen.

Beamers worden vaak gebruikt voor een optimale gamebeleving. Je zit letterlijk in het spel. Wanneer de zon schijnt en de kamer niet goed verduisterd kan worden, schakelt men vaak over naar een TV scherm. Om hierbij niet iedere keer kabels om te pluggen, kun je een splitter gebruiken.

Ook voor mensen die regelmatig presentaties houden en deze op meerdere schermen gelijktijdig af willen spelen, is een splitter een must have.

De splitters
De Split 412 (€ 59,95) voor het aansluiten van 1 HD apparaat op 2 HDTV`s of –projectoren.
De Split 414 (€ 89,95) voor het aansluiten van 1 HD apparaat op 4 HDTV`s of -projectoren.
De Split 422 (€ 89,95) voor het aansluiten van 2 HD apparaten op 2 HDTV`s of –projectoren.

Verdere informatie en verkoopadressen zijn terug te vinden op de website.

MERK

EDITORS' CHOICE