NIEUWSSamsung

Samsung Smart Home Cinema

Samsung introduceert een nieuwe lijn multifunctionele Home Entertainment Systemen die sublieme beeld- en geluidskwaliteit in de huiskamer moeten brengen. 

Van 3D films en muziek tot YouTube video’s en apps, alles is mogelijk met de nieuwe systemen van Samsung Smarter Living. Via een Samsung Home Entertainment Systeem speel je eenvoudig een 3D Blu-ray disc, dvd, cd of radioprogramma af. Daarnaast zoek je naar een vakantie of plaats je een update op Facebook via de volledige webbrowser, download je een app van Samsung Apps of check je het weerbericht op Buienradar. Alles wat je nodig hebt, is binnen handbereik.

Via de Samsung AllShare Play-functie wissel je alle content op je smartphone, camera, laptop of tablet draadloos uit met het Home Entertainment Systeem. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om je vakantiefoto’s via je TV te bekijken, of te switchen naar de playlist van je smartphone, draadloos via de speakers van het Home Entertainment Systeem.

Samsung heeft extra aandacht besteed aan de geluidskwaliteit. Het Home Entertainment Systeem HT-E6750W (1330 Watt, 7.1 channel system), waar we onlangs in Amsterdam al even naar konden luisteren, is het eerste systeem waarin Samsung digitale versterker-technologie combineert met buizenversterkers. Het grote voordeel: een kraakhelder en natuurlijk geluid. De buizen van de versterker lichten stijlvol op zodra het geluid de huiskamer vult. Het geluid wordt via zeven kanalen en een subwoofer doorgegeven, voor de ultieme surround sound ervaring in je eigen huis.

De Samsung Home Entertainment Systemen zijn per direct verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs vanaf € 1.299,- euro.

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  Primeur: Bowers & Wilkins 700 Signature
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  NAD M33: grensverleggend
  Review
  lees meer »
 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »