NIEUWSJVC

JVC Nederland verhuist

Redactie HiFi.nl | 16 april 2012 | Fotografie | JVC

In 2008 lieten we je weten dat de fusie tussen Kenwood Corporation en JVC (Japan Victor Company), twee van Japans bekendste elektronicafabrikanten, werd goedgekeurd. Het management van beide elektronicafabrikanten werd samengevoegd onder de noemer JVC KENWOOD Holdings. Vanaf oktober 2011 is de naam veranderd in JVC KENWOOD Corporation. De Nederlandse vestiging van JVC voegt zich vanaf 23 april 2012 bij haar Kenwood collega’s en is dan gevestigd aan de amsterdamseweg 37 in Uithoorn.

Op de website van JVC KENWOOD Corporation geven voorzitter Haruo Kawahara en directeur Hisayoshi Fuwa hun visie over het bedrijf. De economische crisis ging niet ongemerkt voorbij. Structurele hervormingen, die eind maart 2011 waren afgelopen, verbeterde de financiële situatie van het bedrijf. Uiteraard streeft de organisatie erna om de aankomende jaren meer financiële groei te creëren. In onderstaande afbeelding is goed te zien hoe de sterke punten van JVC en KENWOOD samenkomen in een nieuwe strategy. Op de website kun je meer lezen over de ontwikkeling die JVC KENWOOD Corporation heeft doorgemaakt.


Bron: Jvckenwood.org

JVC Nederland was ruim 20 jaar gevestigd aan de heyderweg in Leiden. Gedurende de verhuizing naar de amsterdamseweg 27 in Uithoorn (waar Kenwoord al is gevestigd) zal JVC gesloten zijn op donderdag 19 april vanaf 13.00 uur en op vrijdag 20 april de gehele dag. Vanaf maandag 23 april staan zij op de nieuwe locatie weer graag voor je klaar. Het JVC-team laat aan haar relaties weten dat er behalve het nieuwe adres niets zal veranderen.Het nieuwe adres:
JVC
Amsterdamseweg 37
1422 AC Uithoorn
Telefoon algemeen: 071 545 33 33
Fax algemeen: 071 545 33 56
Website


EDITORS' CHOICE