NIEUWSMcIntosh

Nieuwe McIntosh AV processors

McIntosh verandert haar processor lijn met het debuut van een high-performance A/V Control Center: de MX151. Deze is daarmee de opvolger van de McIntosh MX150. Daarnaast is vanaf heden de geheel nieuwe McIntosh MX121 leverbaar.

Beide apparaten zijn ontworpen om te dienen als het ultieme "hart" van het home entertainment-systeem en zijn voorzien van de meest geavanceerde digitale HD audio-decodering en HDMI-video switching, inclusief 3D Video Pass-Through mogelijkheid. Beide apparaten zijn uitgevoerd met RoomPerfect, oftewel acoustische correctie.

De McIntosh MX151
De MX150 is ideaal voor mensen met een uitgebreid home theater systeem. Hij kent een realistische en pure audio-ervaring en RoomPerfect. Opvolger MX151 beschikt over een geavanceerde video transcoding-engine met HDMI 3D Pass-Through, evenals Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio decoding en meerdere subwoofer mogelijkheden.

Stereo bronmateriaal kan worden afgespeeld in stereo of worden verwerkt tot 7.1 multi-channel met Dolby Pro Logic ® IIx of DTS Neo:v6 decoding. Voor nog meer flexibiliteit in de multi-zone biedt de MX151 een Dual Zone-functie, waardoor gebruikers tegelijkertijd genieten van twee audio/video-zones van verschillende media in aparte kamers met hun eigen bedieningsfunctionaliteiten. Een webmenu en on-screen-gebruikersinterface is menugestuurd en intuïtief voor het gemak van het systeem opgezet. Een RS232-ingang biedt integratiemogelijkheden met systemen van derden, terwijl McIntosh Power Control en Data Ports het volledige McIntosh systeem bedienen vanaf één afstandsbediening.

De McIntosh MX121
Deze geheel nieuwe McIntosh MX121 is voorzien van de meest recente streaming technieken en is leverbaar naast de McIntosh MX151. De MX121 is een meerkanaals (7.1) A/V processor met hoge weergavekwaliteit. Daarnaast beschikt hij over verschillende instelmogelijkheden om alles tot in het fijnste detail te kunnen regelen.

Naast de zes HDMI inputs kenmerkt de McIntosh MX121 zich door de 1080P 3D compatibiliteit. Hierdoor is het mogelijk 3D content op de HDMI 1.4a inputs aan te sluiten en ook door middel van de HDMI 1.4a outputs door te geven aan je TV/projector. De McIntosh MX121 is voorzien van een zone2 en zone3 functie en kan daarmee naast de woonkamer ook nog twee andere ruimtes van muziek voorzien, elk met een eigen onafhankelijke bedieningsfunctionaliteiten.

De McIntosh MX121 is ook een streamer. Zo is het mogelijk internetradio te luisteren of bestanden vanaf uw PC’s of NAS te streamen. De McIntosh MX121 is voorzien van AIRPLAY functionaliteit, waarmee het mogelijk is om direct vanaf uw iPod, iPad of iPhone draadloos muziek te streamen.

Voor meer informatie kun je kijken op de website van McIntosh. 

En kijk ook eens op de Special Page van importeur New Transtec

MERK

EDITORS' CHOICE