NIEUWSNaim Audio

De NAIM NDS Roadshow laatste halte

Naim heeft een nieuwe netwerkspeler gepresenteerd: de NDS. De NDS wordt boven de ND X5 en NDX geplaatst en is feitelijk de opvolger van de CDS3 cd-speler die sinds eind 2011 uit productie is. Ter introductie van de NDS heeft Naim voor de Nederlandse markt een heuse roadshow gepland. De laatste halte is Audio Concept in Luxemborg, waar je de NDS op zaterdag 16 juni 2012 kunt bewonderen.

Net als de CDS3 is de NDS afhankelijk van een externe voeding. Je hebt minimaal een XP5 XS nodig, of om het uiterste uit het apparaat te halen twee keer 555PS voedingen. Zowel het analoge als het digitale board is geheel zwevend opgehangen net zoals in de CD555 en de SuperLine. Dit staat garant voor een enorme toename in geluidskwaliteit. De boards zijn gemonteerd op een zware messing plaat, die volledig rust op sterke veren. De NDS wordt geleverd met een aantal borgschroeven voor vervoer.

Lees ons uitgebreide artikel over de NDS netwerkspeler

Verder is de DAC sectie onder handen genomen en is de techniek afkomstig uit de Naim DAC. Echter is de techniek verder geoptimaliseerd waardoor hij nog efficiënter presteert. De interne DAC gaat wat betreft kwaliteit voorbij de losse Naim DAC. De NDS zal bij geselecteerde Naim dealers verkrijgbaar zijn voor een bedrag van 8500 euro.

The Future of Hi-Fi Roadshow
Ter introductie van de NDS heeft Naim voor de Nederlandse markt een heuse roadshow gepland, die van begin mei tot aan de start van het EK Voetbal langs diverse dealers is gegaan om de nieuwe netwerkspeler voor te kunnen stellen.

De laatste halte van de Naim NDS Roadshow is Audio Concepts in Luxemburg. Er zijn twee sessies gedurende de dag: sessie 1 is van 10.00 uur tot 12.00 en sessie 2 is tussen 14.00 uur en 16.00 uur. Aanmelden voor deze dag is gewenst via info@audioconcept.lu.

Noot van de redactie: de tijden zijn aangepast i.v.m. de middagsluiting van de winkel. De hier weergegeven tijden zijn correct.

Audio Concept
Adres: Avenue de la Liberte 6A, Luxembourg
T: +352 29 53 36
E: info@audioconcept.lu
Website

Zaterdag 16 juni
Sessie 1: 10.00-12.00
Sessie 2: 14.00-16.00
aanmelden gewenst via: info@audioconcept.lu

 

Latham Audio heeft ook een Special Page

MERK

EDITORS' CHOICE