Prijsvraag SIGN AUDIO luidsprekerkabels

In de maand april op onze Prijsvraag-Pagina: de LS Pass Series van SIGN®AUDIO Technology, een set luidsprekerkabels ter waarde van 400 euro. Kabels die in deze uitgebreide Music Emotion-recensie vergeleken worden met een veel duurdere set van Nirvana.

De kabels van SIGN®AUDIO Technology worden in Nederland gevoerd door Easy Audio. Het idee voor het merk en het concept van SIGN®AUDIO Technology dateert uit 2005, toen op basis van de genoemde Nirvana kabels besloten werd een concept te ontwikkelen dat zo dicht mogelijk in de buurt zou komen, om een echt goede kabel op te markt te brengen voor een lage prijs. 

Klik op de afbeelding om naar de prijsvraagpagina te gaan

De kabels van SIGN®AUDIO Technology komen erg goed uit de test. "Het beoogde doel heeft hij wat mij betreft met verve gehaald, en de kabels bezitten inderdaad een flink aantal eigenschappen van het grote en duurdere Nirvana voorbeeld," schrijft Werner Ero in zijn recensie.

De kabels worden uiterst precies en professioneel met de hand gemaakt en hebben een perfecte afwerking. Het kenmerk van SIGN®AUDIO Technology kabels is dat zowel de plus en min uit volledig gescheiden kabels bestaat. Een stereo paar bestaat dus uit vier volledig van elkaar gescheiden geleiders. Ze behoren tot de betere speakerkabels verkrijgbaar.

GA NAAR DE PRIJSVRAAG


EDITORS' CHOICE