AVA verwerft Stewart Filmscreens

Importeur Audio Video Automation (AVA) heeft deze maand de Benelux distributie van Stewart Filmscreens aan zijn aanbod toegevoegd. Stewart Filmscreens is de marktleider op het gebied van projectieschermen voor de residentiële markt.

De keuze is op AVA gevallen omdat hun huidige productaanbod met Runco en Kaleidescape naadloos aansluit bij de Stewart producten. Stewart Filmscreens fabriceert een indrukwekkend assortiment projectieschermen voor zowel de residentiële als de commerciële markt. Stewart stond aan de wieg van vele innovaties die later gemeengoed werden bij andere schermfabrikanten.

De schermen van Stewart worden altijd op maat volgens klantspecificaties geleverd. Slechts een aantal veelverkochte maten wordt op voorraad gehouden. Dat betekent voor dealers dat een volledige projectieoplossing op maat kan worden geleverd met de best mogelijke optische en mechanische eigenschappen.

AVA’s productspecialisten Rick Lorsheijd en Luc Demeure hebben veel ervaring met de producten van Stewart en kunnen de klant voorzien van advies en een offerte op maat.

AVA Audio Video Automation
De Lasso Zuid 7a
2371 EV  
Roelofarendsveen
Tel:+31 (0) 71 5140014


EDITORS' CHOICE