NIEUWSGoldenEar

GoldenEar Technology bij More Music

Redactie HiFi.nl | 23 maart 2012 | GoldenEar

Importeur More Music heeft een nieuwe, betaalbare speakerlijn in hun collectie opgenomen: GoldenEar Technology.

Oprichter Sandy Gross en zijn ontwerpers waren de afgelopen decennia (mede) verantwoordelijk voor een aantal van `s wereld best klinkende en best verkopende luidsprekerontwerpen. Met GoldenEar beloven ze hun beste speakers ooit. De naam is dan ook niet voor niets gekozen; iemand met een ‘gouden oor’ is namelijk iemand met een exceptioneel gehoor.  

Het belangrijkste concept achter de GoldenEar Technologie is ‘Suspension of disbelief’, grofweg vertaald: het vermijden van ongeloof. GoldenEar luidsprekers maken het mogelijk om te vergeten dat je naar een audio systeem luistert in je eigen ruimte.

Van de vloerstaande Triton Two (€1.499,- euro per stuk) zijn al zeer lovende recensies verschenen in de belangrijkste Amerikaanse High End bladen (onder andere product van het jaar 2011 volgens Absolute Sound).

Maar ook de compacte Aon 3 monitor (€499,- euro per stuk) kreeg veel lof. Voor de gehele lijn zijn tevens complete en hoogwaardige surround uitbreidingen beschikbaar. GoldenEar heeft ook goed klinkende luidsprekers in diverse formaten beschikbaar voor toepassing naast de flatscreen tv.

Voor meer informatie kun je kijken op de website van More Music B.V., of op de (Engelstalige) site van het nieuwe merk GoldenEar Technology.

More Music heeft ook een Special Page

MERK

EDITORS' CHOICE