DagMagic 100 nu leverbaar

De DacMagic 100 van Cambridge Audio, geïntroduceerd op de Consumer Electronics Show in Las Vegas, is vanaf nu leverbaar bij de Nederlandse hifi-dealers. De geadviseerde verkoopprijs is €329,00 euro.

De DacMagic 100 is een hoogwaardige DAC in dezelfde behuizing als het volledig digitale dockingstation iD100, weliswaar zonder de geavanceerde technische mogelijkheden van de DacMagic Plus maar wel met een excellente geluidskwaliteit.

De DacMagic100 biedt een revolutionaire kwaliteitsverbetering van al je digitale signalen, waaronder van Blu-ray players, Apple Macs, PCs, TVs en set-top boxes. Er is minder vervorming door minimale jitter, waardoor betere detaillering en meer helderheid geboden wordt.

HighTech in minimale behuizing
Cambridge Audio heeft de zeer onlangs door marktleider Wolfson uitgebrachte digitaal-analoog converter toegepast waardoor tot studiomasterkwaliteit (24bit/192kHz) weergegeven kan worden. Cambridge`s eigen USB ontwikkeling zorgt ervoor dat HiRes muziekbestanden zonder enig verlies van computer naar je hifi apparatuur gestuurd kunnen worden in `Beter dan CD-kwaliteit`. 

Met drie digitale aansluitmogelijkheden en de mogelijkheid vier apparaten aan te sluiten is de DacMagic100 een uiterst betaalbare verbetering. Installeren is een ``no-brainer`` en kwaliteitsverbetering is onmiddellijk hoorbaar. De DacMagic100 is tevens een geschikte partner voor de Cambridge Audio iD100. 

Eigenschappen
Digitaal naar Analogue Converter voorzien van S/PDIF en Toslink digitale ingangen en USB audio input (24 bit compatible)

  • Wolfson WM8742 24bit DAC
  • 24-bit/96kHz driverless USB Audio 1.0 ingang
  • 24-bit/192kHz USB Audio 2.0 ingang met ASIO of kernel streaming modi
  • Asynchrone USB transfer t.b.v. ultralage jitterwaarden
  • De USB Audio ingang staat streaming toe tot 24-bit/192kHz computeraudio alsmede het gebruik van de DacMagic 100 als een hoogwaardige DAC/geluidskaart voor je computer
  • RCA audio uitgang
  • Volledig metalen behuizing met front van geborsteld aluminium

Een aantal jaar geleden schreven we een recensie van voorloper DacMagic

Kijk voor meer informatie op de website van Cambridge Audio, of op de website van importeur Dimex. Dimex heeft tevens een Special Page op HiFi.nl.


EDITORS' CHOICE