NIEUWSSiltech

Siltech introduceert nieuwe versterkers


Redactie HiFi.nl | 19 maart 2012 | Siltech

Een vroege aankondiging voor de show in München begin mei: Siltech zal op de High-End Show een nieuw versterkerconcept introduceren: De SAGA lijn.

Siltech introduceert een volledig nieuw doordacht versterkerconcept dat als doel heeft versterkers op het niveau van Siltech’s kabels te krijgen. Het leidde tot versterkerarchitectuur met de naam SAGA: Structural Amplifier Gain Architecture.

De eerder geïntroduceerde C1 accu gevoede buizenvoorversterker wordt nu aangevuld met de V1 en P1. Samen vormen deze het equivalent van de klassieke eindversterker. De combinatie van de C1, V1 en P1 biedt een dynamisch bereik dat dicht in de buurt komt van dat van de Siltech kabels. Dit is vooral bereikt door het evalueren en structureel verbeteren van de versterkingsstructuur. Maar ook slim gebruik van accuvoeding, de beste componenten, terugkoppelloze schakelingen en een ultra-rigide chassis dragen daaraan bij.

Het SAGA concept vergroot het dynamisch bereik met 10 dB of meer, waardoor de versterkers gehoormatig zo goed als afwezig zijn. Ze hebben geen eigen klank omdat ze volledig transparant zijn. De Siltech SAGA V1 en P1 worden geïntroduceerd op de High End Show in München en worden gedemonstreerd in kamer E213. De High-End Show zal plaats vinden van 3 tot en met 6 mei. 

Bekijk de website van Siltech voor meer informatie. 

Importeur D&D Audio heeft ook een HiFi.nl Special Page

EDITORS' CHOICE