NIEUWSRhapsody

Rhapsody Grimm show


Redactie HiFi.nl | 10 april 2012 | Fotografie

Op zaterdag 14 april organiseert Rhapsody een show met producten van Grimm. Een nieuwe naam voor de High End audio, maar een gerenommeerde in de professionele audio.

Grimm is een Nederlands product en is opgericht door een select groepje mensen om met nieuwe innovatieve technieken te komen. Muziek moet hierbij zo klinken als dat het is opgenomen. Rhapsody vertelt: “In vele mastering studio’s worden Grimm producten al gebruikt. Wij bij Rhapsody zijn dan ook trots dat ons kleine Nederland een aantal waanzinnige producten bouwt die ver over de grenzen hun weerklank kunnen vinden. Grimm is uniek, zowel in zijn technische ontwikkeling als in de klank weergave.”

De show is een onderdeel van de Hollandse Meesters bij Rhapsody

Op deze dag wordt de LS1 gepresenteerd. Dit is een actieve luidspreker met een innovatief akoestisch ontwerp met de beste elektronica. “Voor Michael en mij was het een genot om onze eigen opnames terug te horen en hoe nauwkeurig deze luidspreker dat weergeeft. Het mooie van de LS1 is dat je alleen maar een cd-speler of music server ervoor hoeft te zetten om een compleet systeem te hebben. Naast de LS1 hebben wij ook de CC1 master clock in huis. Dit is naar ons idee de beste digitale clock die wij ooit gehoord hebben.” 

Grimm Show
Zaterdag 14 april 10-16u

Rhapsody
Borneolaan 25
1217 GX Hilversum
(tel) 035- 6284644
info@rhapsody.nl
Website / Special Page

Kijk op de Special voor de andere shows in de Hollandse Meesters-reeks

EDITORS' CHOICE