NIEUWSRhapsody

Rhapsody nieuwe dealer Magico

Redactie HiFi.nl | 14 maart 2012 | Magico

Het Amerikaanse high-end luidsprekermerk Magico is vanaf nu ook bij Rhapsody in Hilversum te vinden. 

In 1988 opende high-end audiozaak pur sang Rhapsody in Hilversum haar deuren. Een specialist met een unieke positie in de markt, dankzij de werkwijze om uit ieder product uit het uitgebreide gamma het beste naar boven te halen.

Lees ook de recente Hi-Visit

Ook al is het merk een stuk jonger, het Amerikaanse Magico is in staat gebleken om in een relatief kort tijdsbestek van enkele jaren grote stappen te zetten op de wereldmarkt. Na de ‘houten’ M-serie modellen maakte Magico met de introductie van nieuwe Q-serie, met zijn volledig uit aluminiumpanelen vervaardigde behuizing en de geheel in eigen huis ontwikkelde luidsprekerunits, opnieuw een flinke sprong. Deze weergevers presteren en klinken dermate goed en realistisch, dat het merk over veel internationale erkenning kon rekenen. We plaatsten er enkele weken terug nog een recensie, uit de eerste Music Emotion van 2012. 

Lees ook de Magico-recensie uit Music Emotion 1 van dit jaar, met Zanden en Kubala Sosna

Na verschillende grondige luistersessies is ook het Rhapsody team volledig overtuigd geraakt van de unieke kwaliteiten van deze heel bijzondere weergevers. En bij deze kan Symphony Audio Import dan ook vol trots en met veel plezier melden, dat Rhapsody Hilversum per direct officieel dealer is geworden van dit jonge maar nu al roemruchte luidsprekermerk.

Het merk Magico wordt in Nederland en België gedistribueerd door Symphony Audio Import (info@symphonyaudioimport.com).

Rhapsody
Borneolaan 25
1217 GX Hilversum
(tel) 035- 6284644
info@rhapsody.nl
Website / Special Page

MERK

EDITORS' CHOICE