HOBO demodagen verlengd

Redactie HiFi.nl | 28 maart 2012 |

Wat HOBO al wist, werd bevestigd door diverse journalisten en recensenten - waaronder René Smit voor HiFi.nl - de ELAC FS-187 HOBO hifi Special Edition is de mooiste luidspreker in zijn klasse. De hifi-specialist organiseert daarom extra demodagen op 29, 30 en 31 maart, in alle filialen.

De door de HOBO hifi mannen getunede ELAC FS-187 is inmiddels door velen aan de tand gevoeld. En unaniem kwamen zij tot de conclusie dat deze luidspreker een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding biedt. De technische know-how van de fabrikant gecombineerd met de passie voor geluid van het HOBO hifi luidsprekerteam resulteerde in een unieke luidspreker die ongekend goede prestaties neerzet. Of je nu een stereo-muziekliefhebber bent of voor een surround opstelling kiest, de FS187 HOBO hifi Special Edition zal zeker niet teleurstellen. Je kunt hier onze uitgebreide test lezen. 

(PHOTO40)

Om je te kunnen overtuigen van bovenstaande organiseert HOBO hifi in alle 18 winkels op 29, 30 en 31 maart demodagen in het teken van de FS-187 S.E. Tijdens deze dagen staan de Special Editions demonstratieklaar opgesteld zodat je in alle rust kunt luisteren en vergelijken. Eigen CD’s zijn welkom, maar er is uiteraard ook een grote collectie muziek beschikbaar. Om het aanschaffen van de S.E. nog aantrekkelijker te maken, geven ze bij HOBO tijdens de demodagen bovendien extra inruilvoordeel.

(PHOTO40, klikbaar voor groter formaat)

Inruilen is overigens niet alleen tijdens deze dagen mogelijk, want je kunt voor het inruilen van je huidige apparatuur altijd bij HOBO hifi terecht. Want "wij weten als geen ander dat muziek en films ook uw passie is!"

Bekijk ook onze Hifidelity van de ontwikkeling van de Elac FS-187 HOBO hifi Special Edition. Onze uitgebreide test vind je hier.

HOBO hifi demodagen

Donderdag 29, vrijdag 30 en zaterdag 31 maart
Alle 18 filialen van HOBO hifi - je vindt ze hier 

(PHOTO40, klikbaar voor groter formaat)


EDITORS' CHOICE