NIEUWSDevialet

Hoog bezoek bij HiFi.nl: Davone & Devialet D-premier

Redactie HiFi.nl | 18 maart 2012 | Devialet

We kregen deze week een aantal bijzondere en luxe producten op de redactie te gast: twee Davone Ray speakers en een Devialet D-premier met bekabeling van Crystal Cable.

Alleen het uitpakken was al een feest, want de verpakkingen zijn bijna net zo mooi als de producten zelf. Producten die stuk voor stuk kwaliteit uitstralen en ook al zijn ze niet voor iedereen weggelegd, we willen je deze natuurlijk niet onthouden.

Davone Ray speakers
Deze Deense speakers zijn een eerbetoon aan de Lounge Chair uit 1956 van Charles Eames en zijn vrouw Ray Kaiser. De houten kast van de Davone Ray is met de hand gebogen en opgebouwd uit meerdere houtsoorten voor optimale demping. De luidsprekers hebben een stabiel en natuurlijk geluidsbeeld met veel breedte en diepte en een zeer goede timing. De Davone Ray wordt in Nederland geïmporteerd door D&D Audio en kost 2499 euro per stuk.

 
Lees meer over de Davone Ray speakers

Devialet D-premier
Klein maar fijn, de Devialet D-premier. Een super elegant en slank apparaat - maar laat je niet bedriegen, het gaat hier om een beest van een versterker met twee keer 240 watt aan vermogen. De Devialet D-Premier is niet alleen een high-end versterker maar tegelijkertijd ook een D/A converter. De D-Premier is het eerste audioplatform dat altijd blijft updaten als er nieuwe toepassingen of verbeteringen beschikbaar zijn. De versterker werkt met Devialet AIR, een Wi-Fi streamer die toegang geeft tot je volledige digitale muziekbibliotheek. Dat is een applicatie die door Devialet zelf ontwikkeld is en hoeft dus niet met Apple Airport gebruikt te worden. Via iTunes kun je de Devialet D-Premier volledig draadloos besturen. De D-Premier is vrij van knoppen en wordt geleverd met een afstandsbediening die werkt via infrarood. Het apparaat won in 2011 de EISA Award voor het beste product.Lees de volledige recensie van de Devialet D-premier

Crystal Cable bekabeling
Diamonds are a girl’s best friend, maar in het geval van de Crystal Cable Diamond kabels geldt dat ook zeker voor mannen. Het gaat hier om de eerste echte ‘elegante’ kabels op de markt. Crystal Cable won al talloze prijzen voor innoverende producten en bekabeling.  

Voor meer informatie kun je kijken op de website van Crystal Cable. 

Bekijk ook de Special Page van D&D Audio 


EDITORS' CHOICE