Cambridge info voor dealers en gebruikers

Cambridge komt met een aantal belangrijke mededelingen voor dealers en gebruikers van de Cambridge Audio netwerkspelers. Deze mededelingen hebben we voor jullie op een rijtje gezet.

Met ingang van 7 maart is er een algemeen softwareplatform online ten behoeve van alle Cambridge Audio netwerkspelers, inclusief de NP30 genaamd Stream Magic Remote. De Stream Magic firmware is ook online. Alle in gebruik zijnde apparaten kunnen een firmware upgrade ondergaan. De NP30 firmware is ook vrijgegeven. Daarmee verbeteren niet alleen de prestaties van de NP30 maar is het ook mogelijk de BT100 Bluetooth Dongle op de NP30 aan te sluiten, waardoor streaming vanaf elk Bluetooth device mogelijk is en Spotify gebruikt kan worden.

 

De NP30 UuVol app voor iPhone en iPad zijn vernieuwd en hebben een andere naam gekregen: Stream Magic Remote. Alle bestaande gebruikers van UuVol krijgen een melding van deze upgrade op het moment dat er algemene apps upgrades verkijgbaar zijn. De Stream Magic app werkt op de NP30 en de Stream Magic 6. Er zijn extra mogelijheden in de Stream Magic 6 versie aangebracht die bediend kunnen worden met behulp van de app  (die niet aanwezig zijn in de NP30-versie: aan/uit en volume regeling). Een NP30 gebruiker krijgt deze functies dan ook  niet te zien; de Stream Magic 6 gebruiker ziet ze wel. Er zijn overigens vele updates in de Stream Magic app die de gebruikerservaring en functionaliteit van de NP30 sterk verbeteren. De Android control app voor de Stream Magic 6 en NP30 is nu ook on-line. Deze ondersteunt alle versies van Android handsets; er is geen specifieke Android tablet versie.

Alle op het supportgedeelte van de op de Cambridge Audio website aanwezige gebruiksaanwijzingen zullen een update bevatten die refereert aan het Stream Magic platform en Stream Magic Remote inplaats van UuVol.

Voor meer informatie kun je terecht op de Cambridge website. Daarnaast heeft importeur Dimex een Special Page.


EDITORS' CHOICE