Nieuw: Boston Acoustics Bravo 20

Luidsprekerfabrikant Boston Acoustics kondigt de onthulling aan van haar nieuwe Bravo 20 luidsprekers. De compacte, multifunctionele en hoogwaardige speakers kunnen onopvallend verwerkt worden in huis, op muren of andere kleine oppervlaktes.

De Bravo 20 wordt ook wel on-wall/in-wall genoemd en is een perfecte keuze als je ervoor kiest luidsprekers niet te veel op te laten vallen. Door de metalen grill en het hedendaagse design is het tevens de ideale oplossing voor het geluid van een flatscreen TV.

De speakers zijn voorzien van een 115 mm woofer en 25 mm VR aluminium dome tweeter met AMDTM voor een optimale verspreiding en frequentiekarakter. Een uniek luchtkanaal naar het geventileerde exterieur draagt bij aan het dunne profile van de luidsprekers en zorgt ervoor dat de woofer kan ‘ademen’ en tevens een diepe bas kan weergeven.

De Bravo 20`s hebben een rondhoekige behuizing en kunnen vanwege een veelzijdig bevestigingsmechanisme op verschillende locaties geplaatst worden. De speakers worden verkocht in de kleuren zwart en wit en zullen eind maart verkrijgbaar zijn met een aanbevolen adviesprijs van € 149,- per luidspreker.

Bezoek de website voor meer informatie en bekijk ook eens de Special Page van Boston Acoustics. 

EDITORS' CHOICE