NIEUWSNAD

De nieuwe NAD C546BEE CD-speler

Redactie HiFi.nl | 06 maart 2012 | NAD

NAD presenteert de opvolger van de illustere C545BEE CD-speler. NAD had als doel om de C545BEE op alle fronten (geluidskwaliteit, specificaties en bedieningsgemak) te verbeteren. En zie daar: de C546BEE CD-speler. Volgens NAD een nieuwe maatstaaf.

De nieuwe CD-speler heeft veel verfijningen en verbeteringen. Om er een paar te noemen: de bovenmaatse ringkern transformator met gescheiden wikkelingen voor analoog en digitale secties, de 24-bits Wolfson D\A converter en geselecteerde 5532 op-amp maken dat de C546BEE nog meer detail uit een CD weet te halen. Verdere perfectionering van PCB lay-out, component keuze en schakelingen maken dat de NAD C546BEE mooier klinkt dan z’n voorganger en recht doet aan het NAD motto: “Music First”.
Behalve gewone CD’s speelt de C546BEE ook CD-R en CD-RW met MP3 of WMA muziekbestanden af. Deze muziekbestanden hoeven niet per se op een schijfje te staan. Ook vanaf een USB-stick kan de C546BEE genoemde bestanden afspelen. Het duidelijk afleesbare VFD display geeft ook CD tekst weer, wanneer deze informatie op de CD voorhanden is. Met de grote draaiknop is het gemakkelijk om een track te selecteren, afspelen te starten en te pauzeren. Uiteraard komt de NAD C545BEE met een uitgebreide afstandsbediening en voor Custom Install/Domotica systemen zijn er voorzieningen zoals de12v trigger-uitgang en IR-ingang.

Prijs & beschikbaarheid
De NAD C546BEE is leverbaar vanaf maart 2012 in zowel Graphite als Titanium en heeft een advies- prijs van 599 euro. 

Op de NAD Special page vind je van alles over dit bijzondere merk. 

MERK

EDITORS' CHOICE