NIEUWSSony

Nieuwe hoofdtelefoons Sony


Redactie HiFi.nl | 01 maart 2012 | Sony

Sony komt met twee nieuwe hoofdtelefoons die `urban style` en krachtig geluid combineren. De MDR V55 en MDR-ZX600 zijn compact en beschikken over draaibare oorschelpen die plat op te vouwen zijn en daardoor minder plaats innemen als ze niet worden gebruikt.

Beide hoofdtelefoons zijn beschikbaar in zwart, wit, rood en blauw. De kleuraccenten van het ringvormige oorkussen komen ook terug in het platte snoer, voorzien van een speciale laag die ervoor zorgt dat er geen knopen ontstaan.

Krachtig geluid
Beide hoofdtelefoons hebben brede diafragma’s van 40 mm met neodymiummagneet. Hierdoor ontstaat een diep geluid met sterke bas en heldere hoge tonen. Daarnaast beschikken ze over een krachtig vermogen van 1000 mW.

MDR-V55 hoofdtelefoon
Het gesloten ontwerp omvat oorkussens die naadloos op de oren aansluiten, wat ook bevorderlijk is voor de geluidsisolatie. De omkeerbare oorschelpen dragen ook bij aan de flexibiliteit bij het mixen van dansmuziek.

De adviesprijs van de MDR-V55 is 100,- euro, hij is vanaf begin april 2012 beschikbaar.

MDR-ZX600 hoofdtelefoon
De lichte en comfortabele MDR-ZX600 heeft een klassieke look opgefrist met metalen accenten en een kleurrijk detail dat harmonieus samengaat met het platte snoer. 

De adviesprijs van de MDR-ZX600 is 70,- euro, vanaf begin april 2012 beschikbaar.

Kijk voor meer informatie op onze Hoofdtelefoon Special of op de website van Sony

EDITORS' CHOICE