Coolblue voegt NAD en Cambridge toe

Redactie HiFi.nl | 28 februari 2012 | NAD

Sinds de lancering van Receiverstore.nl en Receiverstore.be in augustus 2011 is het assortiment hifi-merken binnen deze gespecialiseerde Coolblue webshop weer met een aantal belangrijke merken uitgebreid.

Na de lancering van Receiverstore konden consumenten al terecht voor de merken Yamaha, Harman Kardon, Sony, Onkyo en Pioneer. In december 2011 werden daar de merken Denon en Marantz aan toegevoegd. Coolblue heeft nu ook het officiële dealerschap van de merken NAD en Cambridge Audio verworven.

NAD VISO 1 (recensie)

Uitbreiding hifi
"De betere audio en video heeft duidelijk de aandacht bij Coolblue. Met het verwerven van de populaire merken NAD en Cambridge Audio kunnen we de consument een nog ruimere keuze bieden," zegt product manager Remco Lakwijk. “Van NAD voeren we de Classic-, Theatre- en VISO-lijn, van Cambridge Audio bieden we zelfs het complete assortiment aan. Natuurlijk mag de klant ook voor al deze producten verwachten dat ze, mits voor 22.30 besteld, al de volgende werkdag van hun nieuwe apparatuur kunnen genieten.”

Cambridge Audio Minx (recensie)

"Op dit moment is Coolblue voor ons de enige serieuze partner voor het online aanbieden van hoogwaardige audioapparatuur zoals NAD" zegt Cas Oostvogel, algemeen directeur van Benelux en importeur voor NAD. "Coolblue biedt namelijk echt een toegevoegde waarde voor de klant, niet alleen wat prijs, snelheid van verzenden en after-sales betreft, maar ook op de vlakken waar het echt om gaat: het geven van uitgebreide, relevante informatie en het helpen van de consument met het maken van de juiste keuze.”

Coolblue heeft ook een Special Page op HiFi.nl

MERK

EDITORS' CHOICE