Marantz en Denon bij Coolblue

Redactie HiFi.nl | 01 december 2011 | Marantz

Het landschap van audiospecialisten verandert snel. Denon en Marantz kiezen dan ook voor Coolblue als uitbreiding van hun specialistennetwerk. Coolblue staat met shops als Receiverstore.nl en Blurayspelershop.nl bekend als specialist in receivers en Blu-ray spelers.

Na de lancering van Receiverstore.nl en Receiverstore.be op woensdag 17 augustus jl. konden consumenten al terecht voor de merken Yamaha, Onkyo, Pioneer, Harman Kardon en Sony. Sinds kort is Coolblue ook officieel dealer van Denon en Marantz. "Met onze unieke propositie en het hoogwaardige specialisme een logische keuze van deze merken", zo laat productmanager Jeroen Hartman ons weten: “Al vanaf dag één was het ook onze wens om deze merken aan ons portfolio toe te voegen. Met toevoeging van Marantz en Denon kunnen we onze klanten een steeds breder en kwalitatief hoogstaand assortiment aanbieden.”

Ook spraken we Paul Haex, product manager voor Marantz in de Benelux, om hem te vragen wat hij van deze ontwikkeling vindt. "Webwinkels zoals Coolblue zijn steeds belangrijker aan het worden omdat de wereld om ons heen verandert en daardoor ook het aankoopgedrag van consumenten. Naast het fysiek bezoeken van een winkel oriënteert een consument zich meer en meer op internet waar hij ook steeds vaker direct zijn aankopen doet. Een combinatie van een fysieke winkel met een uitgebreide en overzichtelijke webshop waarin onze producten duidelijk worden beschreven, zoals Coolblue dat heeft, is voor ons als Marantz een stap in deze richting.”

Coolblue is een organisatie met ruim 100 gespecialiseerde webwinkels en vier fysieke winkels in Rotterdam, Eindhoven, Groningen en Antwerpen. Zij hebben hun specialisme al 12,5 jaar hoog in het vaandel staan. Je vindt dan ook uitsluitend product-georiënteerde webwinkels als Receiverstore.nl, Homecinemacenter.nl en Blurayspelershop.nl onder de steeds verder uitklappende paraplu van Coolblue. Lees ook onze Hi-Visit, en bekijk de Coolblue Special Page.

MERK

EDITORS' CHOICE