NIEUWSNaim Audio

Nieuwe Hifidelity: Naim SuperUniti

Redactie HiFi.nl | 16 februari 2012 | Naim Audio

We plaatsten vandaag een nieuwe Hifidelity. Deze Hifidelity XS is gebaseerd op onze recensie van de Naim SuperUniti; je vindt hem rechts onderaan de voorpagina, en onderaan dit bericht (klik op `expand`). 

Naim noemt de productcategorie waarin de UnitiQute en NaimUniti vallen ‘All-in-One`. Nu kun je vraagtekens bij het ‘all’ gedeelte plaatsen, want de Naim UnitiQute beschikt in tegenstelling tot de NaimUniti niet over een cd-loopwerk.

Maar met de standaard combinatie van FM/DAB radio, UPnP streaming, DAC, iPod connectie en versterker zijn de Uniti apparaten wel erg compleet te noemen. Onlangs is de SuperUniti toegevoegd aan de Uniti-lijn, waarbij het Super-gedeelte in de naam aangeeft dat we met een top-of-the-line product te maken hebben. Zonder cd-loopwerk.

De SuperUniti is eigenlijk een combinatie van drie zeer gewaardeerde Naim apparaten: de SuperNait geïntegreerde versterker, de Naim DAC en de NDX netwerk speler. Maar dan verpakt in één, elegante en stijlvolle behuizing. En daarmee mag de SuperUniti zich wat ons betreft High-End in gezinsverpakking noemen. Compact, geen overvloed aan bekabeling, eenvoudig te bedienen, bijzonder goed klinkend en bovendien ook nog eens fraai om te zien. 

Het SuperUniti Hifidelity XS magazine vind je rechts onderaan de pagina. Ook vind je via deze link de recensie online. Daarnaast vind je op de Hifidelity Special alle XS magazines bij elkaar, en heeft ook Latham Audio een HiFi.nl Special Page.

 

 

MERK

EDITORS' CHOICE