NIEUWSArcam

Prijsverlagingen Arcam

Redactie HiFi.nl | 14 februari 2012 | Arcam

Tip van de redactie, en een reden weer eens wat recensies naar de voorgrond te halen: vanaf morgen - 15 februari - zijn diverse Arcam producten structureel in prijs verlaagd. Door verbeterde productietechnieken en efficiënter transport en opslag is importeur Audiac in staat om een deel van het productengamma goedkoper aan te bieden.

Zo wordt de Arcam Solo Neo met ruim tien procent in prijs verlaagd naar een verkoop adviesprijs van €1.499,- euro, en de Solo Mini met vijf procent naar €949,- euro. De rDac en zijn draadloze broertje de rDacKW zullen worden verlaagd naar respectievelijk €399,- en €499,- euro. Tegelijktijd wordt de rWand vervangen door de rWand+ met een verkoop adviesprijs van €69,- euro.

Arcam Solo Neo (recensie)

Daarnaast is inmiddels ook de prijs bekend van de nog te introduceren Arcam FMJ AVR360. Deze 7x75W, 3D surround receiver krijgt een verkoop adviesprijs van €1.799,- euro. Over ongeveer een week is de Arcam FMJ AVR360 in het zwart beschikbaar en zullen er meer details van dit uitzonderlijke product bekend gemaakt worden.

Kijk voor meer informatie op de website van Audiac

Arcam rDac (recensie)

MERK

EDITORS' CHOICE