NIEUWSHarbeth

Luistershow bij Bogers Audio

Redactie HiFi.nl | 13 februari 2012 | Harbeth

Onverwacht is het toch nog echt winter geworden in Europa. Temperaturen onder de min 20 in Nederland, dat was wel weer even geleden. Wel schaatsen, helaas geen Elfstedentocht. Wel een mooie gelegenheid om lekker bij de warme kachel naar muziek te luisteren. Ook Bogers Audio gaat door met waar ze in december 2011 zijn gebleven.

Op 25 februari houdt Bogers Audio haar eerste show van dit jaar. Per 1 februari zijn zij officieel dealer van Harbeth, de gerenommeerde speakers uit Engeland. Zij zijn blij dat ze wederom een mooi luidsprekermerk aan het assortiment hebben kunnen toevoegen. Te beluisteren zijn dan o.a.: 

·          Harbeth C7es2
·          Harbeth P3es2
·          Eén van de Harbeth Monitoren, welke is op dit moment nog niet bekend.De Synthesis A100T, welke door de importeur ook op de AZ show zal worden gebruikt, zal de 25e nog eens in alle rust bij Bogers Audio te beluisteren zijn. Ook zullen zowel analoge als digitale bronnen gebruikt worden. Uiteraard wordt er goed voor je gezorgd; er zijn leuke aanbiedingen, de koffie en iets lekkers erbij zullen weer voor je klaar staan. 

Bogers Audio
Zilverenberg 29
5234 GL `s-Hertogenbosch
T: 06-22058007
F: 084-8354410
E: info@bogers-audio.nl
Website 

MERK

EDITORS' CHOICE