NIEUWSAudio Physic

Audio Physic Avantera bij Rhapsody


Redactie HiFi.nl | 08 februari 2012 | Audio Physic

Op zaterdag 18 februari is het bij Rhapsody in Hilversum te doen, als je eens naar de nieuwe Audio Physic Avantera luidsprekers wilt luisteren. Deze nieuwe speakers zullen aangestuurd worden met een Audio Research Ref5 en Ref10 set.

In de aankondigt neemt Harry van Dalen met plezier een stukje tekst uit de recensie van The Absolute Sound van afgelopen januari over, waarin aardig lovend over de luidsprekers geschreven werd. Over de Avantera speakers: "(..) It might surprise you to know how close they come to the world-class sonics of the Big Boys (and how much solid engineering has gone into making them sound the way they do). These are German loudspeakers, after all, made by a company whose motto is "No loss of fine detail"."

De tekst hierboven -en inderdaad de volledige recensie- zegt genoeg, en bij Rhapsody zijn ze overtuigd van de kwaliteit van de Avantera`s. De luidsprekers zijn dan ook te horen, met een Audio Research Ref5 en Ref150 set, en zowel analoge als digitale bronnen.

In een andere ruimte heeft Rhapsody overigens de Moon Evolution Serie met de 600 en de 700 lijn opgesteld staan, samen met de DAC CD-spelers 650D en 750D. Het wordt dus weer een muzikale dag. Koffie en thee staan klaar!

Audio Physic, Audio Research en Moon
Zaterdag 18 februari 10-16u  

Rhapsody
Borneolaan 25
1217 GX Hilversum
(tel) 035- 6284644
info@rhapsody.nl
Website / Special Page


EDITORS' CHOICE