De nieuwe M1 PWR van Musical Fidelity

Redactie HiFi.nl | 31 januari 2012 | Musical Fidelity

Tijdens de CES 2012 introduceerde Musical Fidelity de M1 PWR eindversterker, het nieuwste lid van de M1 lijn. Zijn voorgangers waren de M1 HPA, M1 DAC, M1 CLiC, M1 CDT en M1 ViNL. De nieuwe M1 PWR eindversterker zoekt de grenzen van betaalbare high-end op.

De naam doet misschien al iets vermoeden. Maar het gaat hier niet om zomaar een eindversterker. De M1 PWR is ontwikkeld met de M1 CLiC in gedachten. Uiteraard is deze kleine reus ook inzetbaar voor andere toepassingen. Deze eindversterker is namelijk een alleskunner. Te gebruiken als monoblok (100W 8Ω), stereo eindversterker (65W p/k in 8Ω) of deel uitmakend van een volwassen surroundopstelling.

Stabiel als hij is, stuurt hij de meest lastige luidspreker met gemak aan. Een prestatie die verwacht mag worden van een echte Musical Fidelity. Op 50% van het formaat krijg je 100% kwaliteit. De M1 PWR is leverbaar in zilveren en zwarte uitvoering en kost 995 euro. De Musical Fidelity M1 PWR is vanaf medio februari 2012 verkrijgbaar bij de betere hifi speciaalzaak.Kijk voor meer informatie over de Musical Fidelity M1 PWR eindversterker op de website van importeur Viertron.

 

MERK

EDITORS' CHOICE