De MAS 101 van Harman Kardon

Harman Kardon lanceert haar nieuwe audio systeem MAS 101: hoogwaardige kwaliteit, verpakt in een stijlvolle en compacte unit. De MAS 101 heeft niet alleen een geïntegreerde versterker, een radiotuner en een wekker, maar kan ook cd, MP3 en WMA afspelen. 

Voor diegene die op het gebied van audio prestaties, connectiviteit en features, niet langer tevreden is met een simpele iPod of iPhone dock, is dit  stereo systeem de perfecte aanwinst voor elke kamer in huis. Door haar formaat, past de MAS 101 gemakkelijk op de boekenkastplank en is het bovendien een luxe aanvulling op elk interieur. 



Het entertainment systeem MAS 101 beschikt niet alleen over een geïntegreerde versterker, radiotuner en wekker, maar kan ook cd, MP3 en WMA afspelen. In combinatie met het ‘Bridge III-dock’ van Harman Kardon is het systeem ook geschikt voor gebruik met iPod, iPhone, Blu-ray Disc player en games console (via de twee USB-ingangen), een phono-ingang en AUX-ingangen voor het aansluiten van andere geluidssystemen. 



Het Harman Kardon MAS 101 systeem is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 899 euro. Kijk voor meer informatie op de website van Harman Kardon.


EDITORS' CHOICE