Totem op ISE 2012

Redactie HiFi.nl | 30 januari 2012 | Totem Acoustic

Ook importeur Joenit is op de ISE in Amsterdam van de partij, en wel met een presentatie in het teken van inbouw en op maat gemaakte integratie van audioapparatuur. Op de stand van het Canadese luidsprekermerk Totem vind je het complete gamma van inbouwmogelijkheden dat het merk aanbiedt. “We pakken flink uit,” laat Bram Verellen van Joenit weten, “omdat de ISE een erg belangrijke beurs is en we met name op het gebied van custom installation willen laten zien wat Totem in huis heeft.”

Bij Joenit zijn ze momenteel net terug van de Consumer Electronics Show in Las Vegas, waar Totem ook aanwezig was om het complete aanbod aan de bezoekers voor te stellen – “de klassieke lijnen van onder meer onze luidsprekers, die het hifi-publiek erg aanspreken.”

De Totem Tribe-serie, met links in inbouwspeakers

Om vooruit te lopen op de verslaggeving op en na het ISE event, lichten we er bij dezen alvast een stand uit, gevuld met oplossingen die het merk op het gebied van AV en systeemintegratie aanbiedt. Inbouwoplossingen, waar de innovatieve beurs in Amsterdam zich bij uitstek voor leent. Joenit pakt met een zestig vierkante meter grote stand behoorlijk uit in de RAI, omdat systeem integratie en custom inbouw-applicaties natuurlijk hand in hand gaan. Totem is later dit jaar dan ook aanwezig op het Home Technology Event in London – “overigens als één van de weinige audiomerken.”

In Amsterdam, op de ISE beurs die toch de grootste van Europa genoemd mag worden, zal de aanwezigheid van het merk vooral gekenmerkt worden door de Totem Tribe serie en andere Custom Installation-applicaties, in een brede range van prijsklassen.

Bovenstaand bijvoorbeeld de Tribe In-Wall speakers, constructies uit één deel met een geanodiseerd aluminium front, bedoeld om de standaard te zetten op het gebied van de full-range muzikale kwaliteit van inbouwluidsprekers door een realistische, sonische 3D-ervaring te bieden. En onderstaand de Totem Mask inbouwspeakers, met en zonder grill. De Mask speakers zijn gemakkelijk in ieder interieur te verwerken en zijn naadloos te integreren met andere units van het merk voor een dynamisch geluid en een volledige ervaring. We zijn benieuwd...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kijk voor meer informatie over het aanbod van Totem op deze website.  

MERK

EDITORS' CHOICE