NIEUWSAKG

AKG K495 NC en K490 NC koptelefoons

Redactie HiFi.nl | 20 januari 2012 | AKG

AKG, onderdeel van Harman International, introduceert de K490 NC en de K495 NC ruisonderdrukkende koptelefoons. Hiermee kun je ongestoord muziek luisteren zonder dat het geluid van de omgeving je oren binnendringt. Mensen die veel reizen zullen het bovendien op prijs stellen dat elk model is voorzien van een adapter voor in-flightentertainment. Beide AKG-koptelefoons zijn dankzij hun perfecte pasvorm zo comfortabel dat ze gemakkelijk tijdens lange intercontinentale vluchten kunnen worden gedragen.

De AKG K490 NC en AKG K495 NC koptelefoons hebben geen batterijen nodig, want de actieve ruisonderdrukkende technologieën worden gevoed via USB. Een bijkomend voorbeeld: de koptelefoons ogen slank en blijven draagbaar. Beide modellen laten zich keurig opvouwen in een draagtas, zodat zowel forenzen als reizigers ze voor het dagelijks gebruik eenvoudig kunnen opbergen in koffer, handtas of rugzak.


Foto: de K495 NC koptelefoon

De K495 NC koptelefoon levert hoge kwaliteit audio, wat tot uiting komt in helder geluid binnen elk bereik, van scherpe hoge tonen tot diepe lage tonen. Hij blijft ook in passieve modus ruis blokkeren, in tegenstelling tot andere ruisonderdrukkende koptelefoons. Deze stijlvolle, over het oor gedragen koptelefoon is voorzien van onderdelen van geborsteld metaal, leren oordoppen en een verstelbare leren hoofdband die zorgt voor een perfecte, comfortabele pasvorm. Dankzij de extra lange audiokabel kan je de koptelefoon makkelijk inpluggen voor gebruik met een vast audio systeem. De K495 NC koptelefoon wordt geleverd met een hoogwaardige draagtas, twee audiokabels, een USB-oplaadadapter en een adapter voor in het vliegtuig. Hij is verkrijgbaar voor 349 euro.


Foto: de K490 NC

De K490 NC biedt een buitengewone audiobalans tegen een aantrekkelijke prijs. Deze lichtgewicht, over de oren gedragen koptelefoon is verstelbaar en speciaal ontworpen voor langdurig luistergenot. De K490 NC koptelefoon wordt geleverd met een hoogwaardige draagtas, vliegtuigadapter en USB-oplaadkabel. Ook deze koptelefoon wordt gevoed via USB – geen batterijen – en blijft in passieve modus ruis blokkeren. De K490 NC kost 249 euro.

Kijk voor meer informatie op de website van AKG.


EDITORS' CHOICE