NIEUWSSennheiser

Sennheiser op CES


Redactie HiFi.nl | 19 januari 2012 | Sennheiser

Sennheiser introduceert de Amperior, gebaseerd op de legendarische HD 25 dj-hoofdtelefoon, met een spannende aluminium afwerking. En om er zeker van te zijn dat de hoofdtelefoon altijd klaar is voor gebruik, is hij geoptimaliseerd om op een iPad, iPhone en iPod aangesloten te worden.

Daarnaast beschikt hij ook over een microfoon om eenvoudig telefoongesprekken te kunnen voeren. Deze unieke combinatie biedt het beste van twee werelden op het gebied van geluid en design.

De Sennheiser HD 25 is al een legende onder dj’s. Al 20 jaar is dit een van de meeste populaire monitoringhoofdtelefoons en is hij niet meer weg te denken uit ‘s werelds bekendste discotheken”, aldus Maurice Quarré, Director Product Lifecycle Management bij Sennheiser Consumer Electronics. Het succesverhaal wordt nu voortgezet. “Met de Amperior kunnen zelfs de meest kritische muziekliefhebbers het discotheekgeluid ervaren, waar ze ook zijn. En de luxe aluminium afwerking bewijst maar weer dat professioneelgeluid en een elegant design absoluut samen kunnen gaan”, vertelt Maurice Quarré verder.

Geïnspireerd door dj’s
De robuuste hoofdtelefoon kan een extreem hoge geluidsdruk aan en biedt een professioneel geluidsniveau. Krachtige neodymium magneten reproduceren een natuurlijk, levensecht geluid met een frequentierespons tussen de 16 en 22.000 Hz. Het gesloten design dempt het omgevingsgeluid op betrouwbare wijze, terwijl de flexibele hoofdbeugel en het lage gewicht voor comfort zorgen. De oorschelpen kunnen gedraaid worden voor de klassieke dj-monitoringstijl: luisteren aan één kant.

Ontworpen voor onderweg
De ster van de discotheek is nu perfect geschikt voor onderweg met zijn aantrekkelijke, nieuwe uiterlijk. Door de luxe aluminium afwerking in zilver of blauw zal deze hoofdtelefoon net zoals je muziek of je favoriete shirt deel uitmaken van jouw lifestyle. De dj-hoofdtelefoon beschikt over een 3,5 mm stereojack en de nominale impedantie is teruggebracht om een optimale verbinding met draagbare spelers te garanderen.

Voor degenen die Apple-producten zoals een iPad, iPhone of iPad direct willen bedienen, wordt er een extra kabel met een geïntegreerde slimme afstandsbediening meegeleverd. Hiermee kunnen niet alleen het volume worden geregeld en nummers worden geselecteerd, maar ook telefoongesprekken worden aangenomen en de spraakbesturingsfunctie worden geactiveerd. “De Amperior heeft alles wat je nodig hebt voor een unieke geluidservaring voor onderweg. Het is de perfecte combinatie van geluid, stijl en functionaliteit – zonder compromissen”, legt Maurice Quarré uit.

De nieuwe Amperior zal begin maart in de winkels liggen.

Kijk ook eens op onze Hoofdtelefoon Special

EDITORS' CHOICE