NIEUWSPrimare

Introductie Primare PRE32 en A34.2

Redactie HiFi.nl | 03 januari 2012 | Primare

Primare introduceert de nieuwe PRE32 modulaire voorversterker en de A34.2 stereo-eindversterker. Het merk gooide recent al hoge ogen met onder meer de EISA Award-winnende I32 en CD32 (recensie!), nadat ook de I22 en CD22 bij ons in de smaak vielen (recensie!). Nu kunnen we de PRE32 en A34.2 voorstellen.

De PRE32 is een gebalanceerde voorversterker met de mogelijkheid om een media module kaart toe te voegen. De PRE32 is daarmee in staat om vrijwel elke vorm van externe media af te spelen via USB of iPod, draadloos (of via ethernet) audio te streamen, en er is zelfs in een optionele DAB/FM module voorzien. De PRE32 is naar de wensen van de gebruiker in te stellen voor allerlei parameters, zoals gevoeligheid, de naam die wordt weergegeven op het hoge resolutie OLED scherm, maximum of minimum volume etc. Zelfs de kleur van het OLED scherm kan naar believen worden ingesteld.

De PRE32 is uitgerust met vier sets RCA en twee sets gebalanceerde ingangen, een gebalanceerde en twee sets ongebalanceerde uitgangen. Aan de componentkeuze, voeding en de signaalwegen is zeer veel aandacht besteed. Als de geïntegreerde broer I32 al een voorproefje was van het prestatieniveau, dan zal de PRE32 de lat naar een nog veel hoger niveau weten te tillen.

De A34.2 eindversterker vormt een logische combinatie met de nieuwe voorversterker. De compacte behuizing huisvest Primares’ eigen UPFD versterkerschakeling. Deze levert een moeiteloze 2 x 150Watt aan 8ohm. De A34.2 kan ook gebrugd worden en levert dan minimaal 300Watt. Schakelbare RCA en XLR ingangen verzekeren een universele toepassing, maar de logische partners PRE32 en I32 liggen voor de hand. De gain is identiek aan die van de I32 waardoor een zeer eenvoudige bi-amping situatie te creëren is.

De PRE32 en A34.2 zijn leverbaar in sjiek zwart of stijlvol titanium en kosten beiden € 2100,00 euro per stuk.

Meer informatie via de Primare dealers en via de website van More Music.

More Music heeft ook een HiFi.nl Special Page.

MERK

EDITORS' CHOICE