NIEUWSAudio Pro

De Addon Five luidsprekers van Audio Pro

Redactie HiFi.nl | 04 januari 2012 | Audio Pro

Audio Pro introduceert de Addon Five. Deze luidsprekers zijn lekker compact, waardoor je ze gemakkelijk een plekje kunt geven naast je computer of laptop. Een strak Scandinavisch ontwerp en een prima geluidskwaliteit, dat is waar deze luidsprekers voor staan. 

Addon Five is een zeer klein stereo speakersysteem, voorzien van een heuse 36W versterker. Klein en zeer flexibel, waardoor de Addon Five aangesloten kan worden op elk audio-apparaat met een lijnuitgang (zoals een hoofdtelefoonaansluiting). Addon Five rockt naast je computer, flatscreen, iPhone-/iPad-dock of je mobiele telefoon. Gebruik Addon Five in je keuken, op kantoor of in de slaapkamer.

 

Met de dual sound inputs is het mogelijk twee geluidsbronnen tegelijkertijd aangesloten te hebben. Addon Five is klaar voor draadloos gebruik door middel van de draadloze WF100 dongles en ook kan de WF200 dongleset gebruikt worden (optioneel). Sluit de Addon Five op je TV aan voor het upgraden naar een HD geluid terwijl je tegelijkertijd draadloos muziek kunt afspelen vanaf je laptop. Het wijzigen van de muziekbron is eenvoudig door middel van de meegeleverde afstandsbediening.Addon Five levert ondanks het compacte formaat een echt dynamische geluidservaring met een diepe bas. Het geluid is helder en duidelijk, op maat gemaakt voor hedendaags luistergedrag. Er is een stevige, rubberen schuine standaard leverbaar (optioneel) ten behoeve van plaatsing dicht bij de luisteraar. Voor een extra sterke bas-ervaring kan er op de Addon Five heel eenvoudig een actieve subwoofer aangesloten worden. Dan komt de Addon Five werkelijk in de party mode.

 

De Addon Five is verkrijgbaar in mat rood, wit of zwart. Prijs per paar (inclusief BTW): 275 euro. Voor meer informatie kun je kijken op de website van Audio Pro


EDITORS' CHOICE